Καρναβαλικό πάρτι για να υποδεχτούμε ενωμένοι την Σαρακοστή!

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, η αυλή του σχολείου μας γέμισε με χαρά και ενθουσιασμό, καθώς πραγματοποιήθηκε ένα καρναβαλικό πάρτι για να υποδεχτούμε ενωμένοι την Σαρακοστή! Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη με χαμόγελα και φωνές, καθώς οι μαθητές ανυπομονούσαν να ξεκινήσει η γιορτή.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ανέλαβε την οργάνωση του πάρτι, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους, με έναν διασκεδαστή. Τα παιδιά απόλαυσαν κάθε στιγμή του πάρτι. Χόρεψαν με χαρά και ενέργεια στους ρυθμούς της μουσικής, συμμετείχαν σε διασκεδαστικά παιχνίδια που τους έφεραν πιο κοντά και ενίσχυσαν τους δεσμούς τους, και φυσικά, δεν έλειψε ο χορός γύρω από το παραδοσιακό  γαϊτανάκι, που έδωσε ακόμη περισσότερο κέφι στην εκδήλωση.

Μετά από δύο ώρες γεμάτες χαρά και  γέλιου, το πάρτι ολοκληρώθηκε αφήνοντας πίσω του μια θετική ενέργεια που θα συνοδεύσει τους μαθητές μας στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Αυτή η εκδήλωση αποτέλεσε μια όμορφη ευκαιρία για την κοινότητά μας να ενωθεί, να διασκεδάσει και να δημιουργήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις.